logo
Sterrenhof 18 | 3204 AT | Spijkenisse T: 0181-650160 | E: ahlodder@hotmail.com

Lancering nieuw tijdschrift over gezondheid

Geplaatst op 6 May 2020 om 17:00 door Simone Tuinenburg

3057 keer gelezen

Onze gezondheid is belangrijker dan ooit. Veel mensen denken dan ook na over een gezondere levensstijl. Dat blijkt nog best lastig, want waar begin je? Al jaren helpt Albert Heijn klanten met beter eten. Met de lancering van ‘Gezond Vooruit’, een gratis magazine rondom het thema gezondheid, zet de supermarktketen nu een volgende stap. Het blad informeert, inspireert en activeert om gezond te eten en te leven en staat vol inspirerende verhalen, lekkere recepten en handige tips.

In de eerste editie van Gezond Vooruit gaat Albert Heijn in op de dagelijkse vragen en thema’s die leven bij veel gezinnen. Hoe zorg je er bijvoorbeeld voor dat je kind genoeg groente en fruit binnenkrijgt? Het nieuwe magazine biedt een kijkje in de trukendoos van drie ouders. In een ander artikel staan slimme oplossingen die je dagelijks veel tijd besparen, terwijl je toch geniet van een gezonde maaltijd. Ook gaat het magazine in op de juiste bereiding van groente om er zo veel mogelijk vitamines uit te halen. Daarnaast zet Gezond Vooruit zeven feiten en fabels over slapen op een rij. Bij een gezond leven hoort tenslotte een goede nachtrust. Maar hoeveel slaap heb je nou eigenlijk nodig? Hoe val je lekker in slaap? Kun je gemiste uren inhalen?

Gezond blijven
"Gezond Vooruit was al een plan dat we hadden, maar nu passender dan ooit." Marit van Egmond, CEO van Albert Heijn verwacht daarom dat het magazine aansluit op wat veel mensen bezig houdt en interesseert, juist nu: “Gelukkig vinden steeds meer mensen een gezonde levensstijl belangrijk. Daar kunnen we allemaal extra hulp en inspiratie bij gebruiken. Gezond Vooruit biedt veel praktische tips waarmee je direct aan de slag kunt.”

Gezondheidsprogramma
Het nieuwe magazine van Albert Heijn is onderdeel van een uitgebreid voorlichtingsprogramma over beter eten. De supermarktketen deelt op ah.nl/gezondvooruit veel informatie en inspiratie, bijvoorbeeld over glutenvrije recepten of recepten met minder koolhydraten. Daarnaast komt Albert Heijn vier weken lang met recepten voor ontbijt, lunch, tussendoortjes en avondeten. Samen vormen ze een lekker, gevarieerd en gezond menu voor volwassenen én kinderen. De menusuggesties voldoen bovendien aan de Schijf van Vijf, waaronder de aanbevolen 250 gram groente. Om het makkelijk te maken kan je weekmenu’s downloaden en printen, of je aanmelden om iedere maandag het nieuwe weekmenu te ontvangen in je inbox.

Reageren