logo
Sterrenhof 18 | 3204 AT | Spijkenisse T: 0181-650160 | E: ahlodder@hotmail.com

Oranjespelers Depay, Wijnaldum, Blind en Van de Beek in de basis bij Albert Heijn

Geplaatst op 8 June 2021 om 10:00 door Simone Tuinenburg

2159 keer gelezen

Klanten van Albert Heijn kunnen de komende EK-periode sparen voor Hollandicons. Bij elke 15 euro aan boodschappen ontvangen zij gratis een Oranjefan-tattoo én een sticker. De complete serie bestaat uit 44 tattoos en 41 stickers met EK-emoticons, zoals aanmoedigingskreten, de beker, de leeuw en natuurlijk de namen van Oranjespelers. Zo kan heel Nederland zichzelf en het huis volplakken om te laten zien dat zij - net als Albert Heijn - supporter zijn van het Nederlands elftal. Ook is er een extra grote Oranjeleeuw raamsticker op A3-formaat om zo de Nederlandse straten te versieren.

Speciale inleverbus
Als klanten Hollandicons over hebben of willen weggeven, dan kunnen deze in elke Albert Heijn in de speciale inleverbus. De supermarkt doneert deze aan bijvoorbeeld lokale voetbalverenigingen of de Voedselbank. De actie loopt vanaf 31 mei tot en met 27 juni 2021.

Partner van de KNVB
Wij kijken, als partner van de KNVB en supporter van voetballend Nederland, reikhalzend uit naar het komende EK. Want het verlangen om iets te vieren was mede door het afgelopen jaar nog nooit zo groot. Wij zijn trots op deze mooie samenwerking en onze Oranjemannen. Wij zijn er voor iedereen, voor jong en oud, voor alle voetbalfans en natuurlijk de gezelligheidskijkers. Onze winkels kleuren de komende weken oranje en met de Hollandicons laten we met zijn allen zien dat we achter Oranje staan. Met wie of waar je ook kijkt, laat het Oranjefeest maar beginnen!

Albert Heijn heeft de komende weken alles in huis voor het EK, van borrelassortiment tot makkelijke maaltijden en van EK-tompouces en Oranje donuts tot Oranje verspakketten. Daarnaast ligt er een doorlopend Oranje non-food assortiment in de winkels, waaronder een complete officiële KNVB-lijn met onder andere een voetbal, rugtas, voetbalsjaal en petje. Albert Heijn introduceert bovendien drie paar limited edition Oranje AH-sokken en drie nieuwe Oranje AH-hamsterknuffels.

EK-merchandise
Met diverse A-merken zijn exclusieve samenwerkingen opgezet en klanten van Albert Heijn krijgen bij aankoop van geselecteerde producten verschillende EK-merchandise gratis (of met een kleine bijbetaling), zoals unieke EK-glazen (Heineken), een EK-speelkalender (Coca-Cola), de juich-handdoek (Staatsloterij) én het Heldenshirt met cape voor kinderen en volwassenen (Unilever).

Kortom, we hebben er zin in!

Reageren